Kontakti

                                                                                                                                                                           

NA VIZITONI

Të gjithë ju që dëshironi të na
vizitoni, jeni të mirëseardhur
në zyret tona

        Rr.”Edit Durhan”
Ndërtesa Avalla, H1, Nr.11

NA KONTAKTONI

  Jeni të mirëpritur që të na
kontaktoni 5 ditë në javë nga
ora 08:30-17:00

+383 38 748 701
+383 44 693 564
+383 44 816 773

NA SHKRUANI

Ju mund të na shkruani në çdo
kohë në adresën tonë dhe ne
do të ju përgjigjemi pa hezitim

info@dd-bsc.com​

 

 

 

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *