TRAJNIM FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË DHE VETËPUNËSIMIT

Jan 29 2019
stafiddbsc

TRAJNIM FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË DHE VETËPUNËSIMIT

D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, duke përfshirë modulet si:

  • Hyrje në ndërmarrësi,
  • Plan biznesi,
  • Marketing dhe
  • Planifikim financiar.

Nga ky projekt do të përfitojnë 200 kandidat nga të gjitha komunat e Republikës së Kosovës, ndërsa trajnimet do të mbahen në 7 Qendrat Regjionale (Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë).

Sesionet e trajnimit do të fillojnë gjatë muajit Mars 2019 dhe do të zgjasin 10 ditë. Për datat e sakta dhe adresën ku do realizohen trajnimet, kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me kohë (pas formimit të grupeve).

Trajnimet do të jenë falas, dhe pas përfundimit të trajnimit secili përfitues do të ketë mundësi të pranoj edhe konsulencë individuale (poashtu falas) për themelim apo zgjerim biznesi nga konsulentët e D&D Business Support Center. Gjatë trajnimit dhe shërbimeve të konsulencës,  përfituesit  do të kenë mundësinë të zhvillojnë një plan biznesi për ta jetësuar idenë e tyre të biznesit.

Përparësi për të përfituar nga ky projekt do të kenë: të riatdhesuarit, të rinjtë, femrat, komunitet pakicë dhe grupet e tjera të margjinializuara.

Kriteret për aplikim:

  • Aplikuesi duhet të jetë qytetar i Republikës së Kosovës, si dhe të ketë ide kreative dhe të realizueshme për biznes
  • Të posedojë dokument valid identifikues të Republikës së Kosovës;

Apliko Online!

 

 

Afati i fundit për aplikim:  18/ Shkurt/ 2019

Për më shumë mund të na kontaktoni në
+383 38 748 701
+383 44 693 564

+383 44 816 773

Ose vizitoni webfaqen www.dd-bsc.com ose profilin në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *