AL  EN

D&D shpallë 3 vende të lira pune, shfleto konkurset si më poshtë!

   

 Konsulent biznesi

 Zyrtar për projekte

Praktikant

Aplikimi  mund të bëhet përmes dërgimit të  CV-së  dhe një   letër motivimi, në E-mail adresën: jobs@dd-bsc.com

Afati i fundit për aplikim 22/Tetor/2017