Sherbimet Biznesit

D&D BusinessSupportCenter, përkrahë ndërmarrësit e rinj dhe ata ekzistues, përmes ofrimit të trajnimeve, konsulencës, mentorimit, analizave dhe hulumtime në fusha të ndryshme, përfshirë dhe pa u kufizuar në …Lexo me shume

Shërbime Profesionale

D&D BusinessSupportCenter ndihmon në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik dhe social të vendit, duke ju ofruar mbështetje institucioneve qeveritare dhe jo-qeveritare përmes konsulencës në …Lexo me shume

Facebook Pagelike Widget

Postimet e Fundit


FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME

Dec 05 2019
stafiddbsc

FTESË PËR APLIKIM Në kuadër të projektit për rritjen e punësimit të rinjve të papunë afatgjatë dhe përfituesve të skemave sociale, i financuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, D&D Business Support Center, ofron mundësi trajnimi falas për soft skills, (për përgatitje të CV-së dhe letrës motivuese, përgatitje për intervistë të punës dhe fusha

Lexo me shume

FTESË PËR APLIKIM!

Nov 12 2019
stafiddbsc

MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNË PRAKTIKE NË SEKTORIN E SHITJES ME PAKICË PËR GRATË E VISEVE RURALE Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GiZ) në kuadër të projektit “Rinia, Punësimi dhe Aftësimi Profesional” (Youth, Employment & Skills – YES) ka kontraktuar kompaninë D&D Business Support Center për implementimin e aktivitetit që synon integrimin e grave mbi

Lexo me shume

JOB VACANCY

Aug 20 2019
stafiddbsc

D&D Business Support Center, is seeking to fill 7 open vacancy positions, by promoting a challenging working environment as well as career advancement opportunities. Open positions: » 1. Social Media Officer (1 position) » 2. Business Consultant (2 positions) » 3. Project Officer (2 positions) » 4. Internship (2 positions) _________________________________ 1. SOCIAL MEDIA OFFICER (1 POSITION) Job description

Lexo me shume

Ballina