Sherbimet Biznesit

D&D BusinessSupportCenter, përkrahë ndërmarrësit e rinj dhe ata ekzistues, përmes ofrimit të trajnimeve, konsulencës, mentorimit, analizave dhe hulumtime në fusha të ndryshme, përfshirë dhe pa u kufizuar në …Lexo me shume

Shërbime Profesionale

D&D BusinessSupportCenter ndihmon në zhvillimin e përgjithshëm ekonomik dhe social të vendit, duke ju ofruar mbështetje institucioneve qeveritare dhe jo-qeveritare përmes konsulencës në …Lexo me shume

Facebook Pagelike Widget

Postimet e Fundit


JOB VACANCY

Aug 20 2019
stafiddbsc

D&D Business Support Center, is seeking to fill 7 open vacancy positions, by promoting a challenging working environment as well as career advancement opportunities. Open positions: » 1. Social Media Officer (1 position) » 2. Business Consultant (2 positions) » 3. Project Officer (2 positions) » 4. Internship (2 positions) _________________________________ 1. SOCIAL MEDIA OFFICER (1 POSITION) Job description

Lexo me shume

TRAJNIM FALAS PËR NDËRMARRËSI DHE PLAN BIZNESI

May 23 2019
stafiddbsc

Në kuadër të projektit për rritjen e punësimit të rinjve përmes zhvillimit të ndërmarrësisë, i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, D&D Business Support Center, ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, për të rinjtë ndërmjet moshës 18-24 vjet, duke përfshirë modulet si: Hyrje në ndërmarrësi, Plan biznesi, Marketing dhe Planifikim financiar. Nga ky

Lexo me shume

KONKURS PUNE: KONSULTANT/ E BIZNESI (2 POZITA)

Mar 01 2019
stafiddbsc

D&D Business Support Center hap konkurs për plotësimin e vendeve të lira për punë, duke promovuar ambient sfidues të punës si dhe duke inkurajuar punën ekipore, me qëllim rritjen e produktivitetit dhe krijimin e energjisë pozitive në vendin e punës.  POZITA: KONSULTANT/ E BIZNESI (2 POZITA) Përmbledhja e detyrave dhe përgjegjësive: » Angazhohet direkt në menaxhim

Lexo me shume

Ballina